Feature Top (Full Width)

Wednesday, December 7, 2011

Apa cerita kampus yang terbaru ?

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua .

Apa khabar sahabat-sahabat yang sedang bercuti sekarang ?
Sihat dan sejahtera hendaknya di samping keluarga yang tercinta.

Terlebih dahulu, kita ucapkan tahniah kepada beberapa orang pensyarah kita, antaranya ialah para pensyarah dari Jabatan PJK, Dr Hj Mohd Razali Luddin, Cik Eleanor Ann Tan Lye Neo, Pn Kok Mong Lin, Cik Teng Siew Lian, Dr Munira Mohsin dan Pn Zaini Hassan, Pn Halimah Ahmad, En Govindarajan a/l Daniel, En Ch’ng Swee Ghiam, dan En Balkaran a/l Arumugam yang telah mengharumkan nama kampus kita pada beberapa hari yang lalu di Konvensyen Kumpulan Inovatif & Kreatif Kreatif Peringkat Kementerian Pelajaran Malaysia telah berlangsung di Hotel Grand Blue Wave, Shah dari 21-23 Nov 2011.Pasukan yang diberi jolokan nama EYE KAY TRANSFORMERS ini telah mempertaruhkan Transformer Amfibia yang telah memenangi Kumpulan Baru Terbaik daripada 43 penyertaan.

Berikut merupakan kata-kata dari Pengarah dan Timbalan Pengarah atas kejayaan ini.
Berkenaan dengan perkembangan di dalam kampus serta perkembangan untuk semester hadapan pula, buat masa ini kita masih lagi menunggu dari pihak-pihak yang berkenaan untuk melampirkan sebarang dokumen serta maklumat yang berkaitan, seperti takwim, jadual kuliah dan sebagainya.

Untuk pengetahuan semua, data-data yang ada pada beberapa papan kenyataan masih lagi tidak dikemaskini dan pastinya sedang dalam proses mengemaskini data. Hal ini juga dapat dilihat dengan kekosongan pada ruang-ruang papan kenyataan yang telah dibersihkan dari maklumat-maklumat serta helaian dokumen-dokumen yang telah lepas.

Setakat ini, takwim bagi semester hadapan yang telah kita perolehi adalah seperti berikut :


Dalam perkembangan lain, IPG Kampus Dato' Razali Ismail akan menerima kehadiran pengarah yang baharu, iaitu En. Ghulam Sarver Bin Mobarak Ali, yang sebelum ini berkhidmat bersama jemaah nazir di Kuala Lumpur. Beliau akan mula bertugas di kampus berkenaan pada tahun hadapan.InsyaAllah, pihak kami akan berusaha sedaya upaya untuk melakukan yang terbaik bagi menyampaikan perkembangan luar dan dalam kampus dalam masa yang terdekat untuk kesenangan kita semua.


-XPJPP-